ICS Card activeren / deblokkeren

Een nieuwe of vervangende ICS Card ontvangen? Er zijn verschillende manieren om uw creditcard te activeren (of deblokkeren):

Optie 1: activeren via Mijn ICS

Meld u aan bij Mijn ICS en kies voor ICS Card(s) deblokkeren. Klik op de ICS Card die u wilt deblokkeren. Dat is alles! Nu kunt u de ICS Card direct gebruiken.

Activeer nu via Mijn ICS

Optie 2: activeren via betaling

Betaling in de winkel
U kunt uw nieuwe ICS Card deblokkeren door een betaling in de winkel te doen met uw pincode. De ICS Card is daarna direct klaar voor gebruik. Ook Extra Card-houders kunnen zo de ICS Card deblokkeren.

Online betaling
U kunt uw ICS Card deblokkeren door een online betaling te doen waarbij u een wachtwoord via 3D Secure aanmaakt of een e-Code via de app genereert. De ICS Card is na de online betaling direct geactiveerd. Ook Extra Card-houders kunnen de ICS Card deblokkeren door te betalen met 3D Secure of e-Code.

Werkt uw ICS Card niet na het activeren? Bekijk onze 7 oplossingen.

Vervangende creditcard: update accountgegevens bij webshops

Heeft u een vervangende ICS Card ontvangen? Betaalt u in webshops of via apps weleens met uw creditcard? Heeft u online abonnementen lopen met automatische betalingen via uw ICS Card? Dan zijn hier waarschijnlijk oude creditcardgegevens aan gekoppeld. Om te voorkomen dat u niet kunt betalen, is het nodig dat u deze gegevens in uw online accounts en/of apps wijzigt:

 • 16-cijferig ICS Cardnummer
 • vervaldatum
 • veiligheidscode (CVV/CVC)

Voorbeelden van bedrijven die met online accounts of apps werken; iTunes, Groupon, Spotify, McAfee, Google, Bol.com, Netflix, Norton, DropBox, Zalando.

 

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn ICS.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen