Vervangende ICS Card aanvragen

Wij zorgen ervoor dat u snel een nieuwe ICS Card krijgt als u deze niet meer kunt gebruiken door verlies, diefstal of schade. Voor vervanging van uw ICS Card na verlies of beschadiging worden kosten in rekening gebracht tenzij het verlies of de beschadiging niet aan uzelf te wijten is. Is uw ICS Card bijna verlopen? Dan hoeft u helemaal niets te doen.

ICS Card gestolen

1. Blokkeer direct uw ICS Card om misbruik te voorkomen: bel naar +31 (0)20 - 6 600 611. Voor verlies en diefstal zijn wij 24/7 bereikbaar, ook vanuit het buitenland.

2. U kunt meteen een vervangende ICS Card aanvragen:

 • Deze ontvangt u binnen enkele dagen, als u in Nederland bent;
 • Woont u in het buitenland en is uw buitenlandse adres bij ons bekend? Dan ontvangt u de vervangende creditcard op dit adres;
 • Bent u op vakantie? Neem dan contact met ons op. Gebruik het telefoonnummer op de achterzijde van uw Card.

3. Doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie. Bij diefstal in het buitenland: doe aangifte in het land waar de ICS Card is gestolen.

ICS Card verloren

1. Blokkeer direct uw ICS Card om misbruik te voorkomen: bel naar +31 (0)20 - 6 600 611. Voor verlies en diefstal zijn wij 24/7 bereikbaar, ook vanuit het buitenland.

2. U kunt meteen een vervangende ICS Card aanvragen. Die krijgt u na enkele dagen, als u in Nederland bent. Naar het buitenland sturen duurt iets langer.

3. Merkt u dat iemand uw verloren ICS Card misbruikt? Doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie. Wordt uw ICS Card gebruikt in het buitenland: doe aangifte in het desbetreffende land.

ICS Card ingenomen door geldautomaat

Uw ICS Card is ingenomen door een geldautomaat? Neem contact met ons op.

ICS Card beschadigd

Is uw ICS Card beschadigd? Bijvoorbeeld omdat de chip niet meer werkt? Vraag een vervangende ICS Card aan in Mijn ICS. Wij sturen u dan binnen enkele dagen een nieuwe ICS Card.

Nieuwe ICS Card aanvragen in Mijn ICS

ICS Card vervalt bijna

Als uw ICS Card bijna is verlopen, krijgt u vanzelf een nieuwe ICS Card toegestuurd. Dit gebeurt meestal 4 tot 6 weken voor de vervaldatum van uw huidige ICS Card.

Wanneer krijg ik mijn nieuwe ICS Card?

Wij sturen u binnen enkele dagen uw nieuwe ICS Card.

 

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn ICS.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen