11 Creditcard voordelen

De Card is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel waarmee u veilig en gemakkelijk kunt betalen. Met uw ANWB Creditcard heeft u de wereld binnen handbereik! Op reis in het buitenland, in Nederland of gewoon thuis, met uw ANWB Creditcard profiteert u van veel voordelen. We hebben de Card-zekerheden voor u op een rijtje gezet. 

"Met de Card kan ik in de meest verlaten dorpen betalen." Lees meer >

Een Card-houder: "Tijdens vakanties in Argentinië kan ik in de meest verlaten dorpen met deze creditcard betalen. Zoals bijvoorbeeld bij Paso grande tankstation, het Merlo restaurant, de tolwegen in Chili, waar geen euro werd geaccepteerd, maar wel de creditcard."  

 2. Uw aankopen wereldwijd verzekerd

2. Uw aankopen wereldwijd verzekerd

Heeft u uw nieuwe fotocamera laten vallen? Met uw ANWB Creditcard heeft u standaard een Aankoopverzekering. Daarmee zijn vrijwel al uw (online) aankopen wereldwijd minimaal 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging.

"Gelukkig konden we via ICS het aankoopbedrag terugkrijgen." Lees meer >

Wim: “Mijn zoon fietste door Amsterdam, toen er twee jongens op een scooter zijn zonnebril hardhandig van zijn hoofd trokken. Die bril had hij van mij gekregen tijdens een weekendje Rome. Het was best een duur ding. Gelukkig had ik betaald met creditcard en konden we via ICS het aankoopbedrag terugkrijgen."

 3. Aankopen met Aflevergarantie

3. Aankopen met Aflevergarantie

Vrijwel alle aankopen die u doet met uw ANWB Creditcard zijn standaard beschermd met de Aflevergarantie. Als u online schoenen heeft besteld en deze worden niet of verkeerd geleverd, dan draaien wij de betaling terug. U hoeft dan niets te betalen.

"Gelukkig had ik betaald met creditcard." Lees meer >

Jurre: “Ik had kaartjes gekocht voor een basketbalwedstrijd in New York, maar toen ik het betaalproces had afgerond, kreeg ik een bericht dat de tickets niet meer beschikbaar waren. Ik ging er vanuit dat het geld teruggestort zou worden, maar dat bleek niet het geval. Toen ik weer in Nederland was kwam ik daar pas achter. Gelukkig had ik betaald met creditcard. Toen heeft ICS het voor mij opgelost. Heel fijn.”

 4. Handig online uw Card-zaken regelen

4. Handig online uw Card-zaken regelen

Wilt u weten wat u heeft uitgegeven of wat uw bestedingsruimte is? Of wilt u nog snel een rekening betalen? Met Mijn Card Online en de ANWB Creditcard app regelt u veilig en snel al uw Card-zaken. Waar ter wereld u ook bent, dus ook op vakantie!

"Met de ANWB Creditcard app is betalen met mijn Card nog makkelijker." Lees meer >

Lara: " Nu ik de app gedownload heb, is betalen met mijn creditcard nog makkelijker. Kleding online kopen, betaling goedkeuren in de app en dus geen apart kastje wat ik altijd moet zoeken." 

 5. Altijd de leukste aanbiedingen

5. Altijd de leukste aanbiedingen

Met uw ANWB Creditcard kunt u gebruikmaken van allerlei leuke aanbiedingen. Denk aan voordelige kaartjes voor het theater, met korting naar een restaurant of een goedkoop abonnement op een tijdschrift. Extra voordeel speciaal voor u!

"Interessante aanbiedingen voor velen." Lees meer >

A.: "Duidelijke, maar vooral interessante aanbiedingen voor velen."

 6. Iedere dag veilig betalen

6. Iedere dag veilig betalen

Veiligheid staat voorop wanneer u uw creditcard gebruikt. Daar moet u als klant op kunnen vertrouwen. ICS stelt alles in het werk om deze veiligheid te garanderen. Wilt u weten waar u zelf op kunt letten? Lees onze tips om uw Card veilig te gebruiken.

" ICS nam contact op om na te gaan of ik daar daadwerkelijk was." Lees meer >

A.H.: "ICS nam contact op met mijn man toen ik mijn Card gebruikte in Australië om na te gaan of ik daar op dat moment daadwerkelijk was. Een veilig gevoel en top service!’

 7. Dag en nacht bereikbaar

7. Dag en nacht bereikbaar

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als u bijvoorbeeld uw Card bent kwijtgeraakt. Voor minder urgente vragen staan wij u graag van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 24.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 24.00 uur te woord.

"Bedankt voor het fijne gesprek en de manier dat u mij te woord heeft gestaan." Lees meer >

R.M.: "Bedankt voor het fijne gesprek en de manier dat u mij te woord heeft gestaan. Ik ben dat eigenlijk ook wel gewend wanneer ik dit nummer bel en dat is uitzonderlijk in deze tijd." 

 8. Sparen op uw Card

8. Sparen op uw Card

Wist u dat u ook kunt sparen op uw Card? Bij een spaarsaldo van meer dan € 500,- op uw Card ontvangt u spaarrente over uw totale spaarsaldo. Kijk op uw rekeningoverzicht voor de actuele rentestand.

“Ik vind het fijn om een apart spaarpotje te hebben." Lees meer >

Eveline: "Ik vind het fijn om een apart spaarpotje te hebben. Hiervoor gebruik ik mijn creditcardrekening. Bovendien ontvang ik ook nog rente over mijn spaargeld."

 9. Betalen wanneer het u uitkomt

9. Betalen wanneer het u uitkomt

Heeft u een rekening gekregen die u even niet voorzien had en wordt uw salaris pas eind van de maand gestort? U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. Met de Gespreid Betalen Faciliteit kunt u ook in termijnen terugbetalen. Zo bent u dus een stuk flexibeler!

 10. Geld opnemen met uw Card

10. Geld opnemen met uw Card

U kunt wereldwijd contant geld opnemen met uw creditcard en uw pincode. Dit kan bij alle geldautomaten waarop u het Visa- en/of Mastercard-logo ziet. Aan het opnemen van contant geld zijn kosten verbonden.

 11. Tanken met korting

11. Tanken met korting

Met het tankprogramma van de ANWB profiteert u van korting op getankte brandstof bij 700 tankstations in Nederland. U ontvangt tot 5 cent korting op de pompprijs. Elk kwartaal wordt uw kortingstegoed automatisch aan u uitgekeerd op uw ANWB Creditcard.

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn Card Online.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen