ANWB Creditcard activeren / deblokkeren

Activeren / deblokkeren via Mijn Card Online

Meld u aan bij Mijn Card Online en kies voor ANWB Creditcard(s) deblokkeren. Klik op de ANWB Creditcard die u wilt deblokkeren. Dat is alles! Nu kunt u de ANWB Creditcard direct gebruiken.

Meer weten over Mijn Card Online? Zo activeert u Mijn Card Online

Activeren / deblokkeren via betaling met pincode

U kunt uw nieuwe ANWB Creditcard ook deblokkeren door een betaling te doen met uw pincode. De ANWB Creditcard is daarna direct klaar voor gebruik. Ook Extra Card-houders kunnen de ANWB Creditcard deblokkeren door te betalen met een pincode. U kunt uw ANWB Creditcard niet activeren/deblokkeren met een online aankoop, omdat u hiervoor geen pincode gebruikt.

Werkt uw ANWB Creditcard niet na het activeren? 7 oplossingen.

Update uw ANWB Creditcard-gegevens bij webshops

Betaalt u in webshops weleens met uw ANWB Creditcard? Of heeft u online abonnementen lopen met automatische betalingen via uw ANWB Creditcard? Dan zijn hier waarschijnlijk oude creditcardgegevens aan gekoppeld. Om te voorkomen dat u niet kunt betalen, is het nodig dat u de ANWB Creditcardgegevens in uw online accounts wijzigt.

Wijzig in uw online accounts de volgende ANWB Creditcardgegevens:

 • 16-cijferig ANWB Creditcardnummer
 • vervaldatum
 • veiligheidscode (CVV/CVC)

Voorbeelden van sites die met online accounts werken: www.itunes.nl, www.groupon.nl, www.spotify.com, www.mcafee.com, play.google.com, www.bol.com, www.netflix.com, www.norton.com, www.dropbox.com, www.zalando.com.

 

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn Card Online.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen