Vervangende ANWB Creditcard aanvragen

Wij zorgen ervoor dat u snel een nieuwe ANWB Creditcard krijgt als u deze niet meer kunt gebruiken door verlies, diefstal of schade. Voor vervanging van uw ANWB Creditcard na verlies of beschadiging worden kosten in rekening gebracht tenzij het verlies of de beschadiging niet aan uzelf te wijten is. Is uw ANWB Creditcard bijna verlopen? Dan hoeft u helemaal niets te doen.

ANWB Creditcard gestolen

1. Blokkeer direct uw ANWB Creditcard om misbruik te voorkomen: bel naar +31 (0)20 - 6 600 611. Voor verlies en diefstal zijn wij 24/7 bereikbaar, ook vanuit het buitenland.

2. U kunt meteen een vervangende ANWB Creditcard aanvragen:

 • Deze ontvangt u binnen enkele dagen, als u in Nederland bent;
 • Woont u in het buitenland en is uw buitenlandse adres bij ons bekend? Dan ontvangt u de vervangende creditcard op dit adres;
 • Bent u op vakantie? Neem dan contact met ons op. Gebruik het telefoonnummer op de achterzijde van uw Card.

3. Doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie. Bij diefstal in het buitenland: doe aangifte in het land waar de ANWB Creditcard is gestolen.

ANWB Creditcard verloren

1. Blokkeer direct uw ANWB Creditcard om misbruik te voorkomen: bel naar +31 (0)20 - 6 600 611. Voor verlies en diefstal zijn wij 24/7 bereikbaar, ook vanuit het buitenland.

2. U kunt meteen een vervangende ANWB Creditcard aanvragen. Die krijgt u na enkele dagen, als u in Nederland bent. Naar het buitenland sturen duurt iets langer.

3. Merkt u dat iemand uw verloren ANWB Creditcard misbruikt? Doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie. Wordt uw ANWB Creditcard gebruikt in het buitenland: doe aangifte in het desbetreffende land.

ANWB Creditcard ingenomen door geldautomaat

Uw ANWB Creditcard is ingenomen door een geldautomaat? Neem contact met ons op.

ANWB Creditcard beschadigd

Is uw ANWB Creditcard beschadigd? Bijvoorbeeld omdat de chip niet meer werkt? Vraag een vervangende ANWB Creditcard aan in Mijn Card Online. Wij sturen u dan binnen enkele dagen een nieuwe ANWB Creditcard.

Nieuwe ANWB Creditcard aanvragen in Mijn Card Online

ANWB Creditcard vervalt bijna

Als uw ANWB Creditcard bijna is verlopen, krijgt u vanzelf een nieuwe ANWB Creditcard toegestuurd. Dit gebeurt meestal 4 tot 6 weken voor de vervaldatum van uw huidige ANWB Creditcard.

Wanneer krijg ik mijn nieuwe ANWB Creditcard?

Wij sturen u binnen enkele dagen uw nieuwe ANWB Creditcard.

 

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn Card Online.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen