Contactloos betalen via een Garmin smartwatch

21 november 2018

Het is vanaf vandaag mogelijk om via een Garmin smartwatch betalingen te doen met ICS Mastercards. Kaarthouders kunnen hierdoor overal ter wereld snel, eenvoudig en veilig contactloos betalen.

Klanten met een Mastercard van ICS hebben vanaf vandaag niet alleen een creditcard in hun portemonnee. Met Garmin Pay is het namelijk mogelijk om met een Mastercard via een Garmin smartwatch contactloos te betalen.

Dev Rossa, Alliance Management Officer bij ICS: “Garmin Pay past bij de ambitie van ICS om betalen op zoveel mogelijk innovatieve manieren mogelijk te maken. Je ICS Mastercard niet alleen meer in je portemonnee, maar ook om je pols. Door de combinatie van Garmin Pay met Mastercards van ICS kun je nu niet alleen snel, eenvoudig en veilig betalen via een smartwatch. Je doet dit ook nog eens met alle voordelen die bij een creditcard horen, zoals de aankoopverzekering tegen verlies, diefstal en beschadiging van vrijwel alle aankopen tijdens de eerste 180 dagen.”

Positieve reacties op gebruik Garmin Pay met ICS Mastercards

Per 21 november wordt Garmin Pay in combinatie met een ICS Mastercard officieel geïntroduceerd, maar de afgelopen weken is op kleine schaal ervaring opgedaan.

Gebruikers zijn ontzettend positief. Contactloos betalen via een Garmin smartwatch gaat veilig, eenvoudig en snel. Daarnaast krijgen mensen ook heel leuke reacties op deze nieuwe manier van betalen.”, aldus Rossa.

Beschikbare Garmin smartwatches en ICS Mastercards

Bij ICS is Garmin Pay beschikbaar voor klanten met een Mastercard. Garmin Pay is op dit moment beschikbaar via diverse Garmin smartwatches, waaronder de populaire vívoactive® 3 en de vívoactive 3 Music, de fēnix® 5 Plus serie (fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus), de Forerunner® 645 en 645 Music en de D2 Delta Aviator smartwatch serie (D2™ Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX). Via de Garmin Connect™ app wordt de digitale betaalpas toegevoegd aan de portemonnee/wallet op de smartwatch.

Nieuwsarchief: