Zeven vakantievoordelen met de creditcard

De vroegboekperiode is weer begonnen. Voor het boeken van vliegtickets of hotels is uw ICS Card een ideaal betaalmiddel. En ook tijdens de vakantie biedt uw creditcard voordelen die u niet wilt missen:

1. Nu boeken, later betalen

Heeft u al een zomerbestemming op het oog? De vroegboekperiode is hét moment om voordelig een vakantie te boeken. Als u de aanbetaling met uw creditcard doet, hoeft u deze niet direct te betalen. Zo profiteert u wel van een scherpe aanbieding, zonder direct te moeten betalen.

2. Verzekerd bij vlucht- en bagagevertraging

Op uw ICS Card zit een aanvullende reisverzekering. Betaalt u uw buitenlandse reis met uw creditcard? Dan bent u standaard overal ter wereld verzekerd voor reisongevallen, reishulpverlening, vlucht- en bagagevertraging. Wel zo prettig, mocht u onverhoopt iets overkomen.

3. Geld terug bij niet ontvangen bestelling

Vrijwel alle aankopen die u doet met uw ICS Card zijn standaard beschermd met de Aflevergarantie. Heeft u speciaal voor de vakantie leuke kleding besteld maar niets ontvangen, dan draaien wij de betaling terug. U hoeft niets te betalen.

4. Uw nieuwe koffer verzekerd

Stel voor: u gaat op reis met uw nieuwe koffer. Als u deze van de bagageband afhaalt, valt hij en het slot gaat stuk. Een geruststellend idee is dat u bij betaling met een ICS Card standaard beschikt over een Aankoopverzekering. Daarmee zijn vrijwel al uw (online) aankopen wereldwijd minimaal 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging.

5. Veilig online vliegtickets boeken

Bij ons staat veiligheid voorop. Wij zijn dag en nacht bezig met fraudepreventie om ervoor te zorgen dat u veilig kunt betalen. Door vliegtickets met uw creditcard te boeken, profiteert u van deze service.

6. Auto huren zonder borg

Als u met uw ICS Card een auto huurt, hoeft u geen contante borg te betalen. En als er na de verhuurperiode geen aanspraak gemaakt hoeft te worden op de borg, dan vervalt de reservering automatisch.

7. Overal betalen tijdens uw vakantie

Ook op vakantie is de creditcard onmisbaar. Met uw ICS Card heeft u altijd de juiste valuta op zak. Bij aankomst op het vliegveld tot in souvenir shops, bijna overal waar u met de creditcard naartoe reist kunt u terecht.

 

Bekijk meer grenzeloze gebruiksmogelijkheden van uw ICS Card.