Tips voor de wintersport

2 februari 2018

Dit voorjaar reizen meer dan 1 miljoen mensen naar hopelijk besneeuwde berggebieden. Gaat u binnenkort ook op wintersport? Vergeet dan niet om uw ICS Card mee te nemen. Handig voor het afrekenen van de hotelrekening of uw skipas. Weet u de pincode van uw Card nog? En heeft u de ICS App al gedownload? Lees hoe u goed voorbereid op vakantie gaat.

Handige tips voor op reis

  1. Vrijwel alles wat u met uw Card koopt, is 180 dagen verzekerd is tegen verlies, diefstal en beschadiging. Dit is wel zo prettig als u uw net gekochte zonnebril verliest tijdens het skiën.
  2. Als u uw accommodatie en/of vlucht met uw Card boekt, bent u meteen gedekt tegen onverwachte kosten op reis. Bijvoorbeeld een extra hotelovernachting en de aankoop van artikelen omdat uw vlucht vertraagd is. Uw reis moet dan wel volledig met uw Card zijn betaald. Bekijk de polisvoorwaarden
  3. De de ICS Servicedesk is voor spoedeisende vragen dag en nacht bereikbaar. Sla het telefoonnummer van de de ICS Servicedesk op in uw telefoon, dan heeft u het nummer altijd bij de hand. U vindt het telefoonnummer ook achterop uw creditcard.
  4. Met de auto naar uw ski-oord redt u niet op 1 tank, dus onderweg moet er getankt worden. Met uw Card kunt u wereldwijd op maar liefst 30 miljoen adressen betalen: in winkels, restaurants, hotels, maar ook bij benzinestations.
  5. Met uw Card bent u sneller door de tolpoorten als u de tol met uw Card betaalt. Er zijn speciale rijen voor mensen met een creditcard. Deze rijen zijn meestal korter.
  6. Huurt u een auto op vakantie? Vaak is een creditcard verplicht bij het huren van een auto. Het gebruik van uw Card heeft nog een voordeel. Mocht de autoverhuurder onterecht extra kosten in rekening brengen op uw Card, dan kunt u ons vragen de transactie te onderzoeken en wanneer nodig het geld voor u terug te boeken.
  7. U kunt met uw Card geld opnemen bij geldautomaten overal in binnen- en buitenland. Let op: hier zijn wel kosten aan verbonden.
  8. Weet u uw pincode nog? In steeds meer landen is het gebruik van de pincode verplicht. Het is dan ook belangrijk dat u de pincode van uw Card weet. Bent u uw pincode vergeten? Dan kunt u eenvoudig een kopie aanvragen.
  9. Download de gratis ICS App. Daarmee heeft u altijd en overal een duidelijk inzicht in uw transacties. Dus ook in het buitenland. Zo ziet u direct wat u nog kunt besteden en u kunt uw rekening direct betalen. En u vindt eenvoudig de locaties van geldautomaten in uw directe omgeving. Download de ICS App.
  10. Wilt u voldoende geld achter de hand hebben, dan kunt u uw bestedingslimiet verhogen. Regel dit tijdig en gun uzelf een onbezorgde vakantie. Meer informatie en bestedingslimiet verhogen.

 

Fijne vakantie!

Nieuwsarchief: