Tips voor slim Card-gebruik

 Veilig online betalen

Veilig online betalen

Online aankopen doen is met een ANWB Creditcard volkomen veilig. Door een betaling goed te keuren met uw persoonlijke app, kan niemand zonder uw toestemming online betalen met uw creditcard.

Lees meer over veilig online shoppen

 Bestel met Aflevergarantie

Bestel met Aflevergarantie

Alle aankopen die u met uw Card doet, zijn standaard beschermd met de Aflevergarantie. Stel, uw online bestelde schoenen worden niet of verkeerd geleverd, dan kunt u een verzoek doen tot terugvordering van uw betaling.

Lees meer over de Aflevergarantie

 Uw aankopen verzekerd

Uw aankopen verzekerd

Vrijwel al uw (online) aankopen met uw ANWB Creditcard zijn wereldwijd 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging. Dat is wel zo fijn als u uw nieuwe fotocamera laat vallen.

De Aankoopverzekering

 Overal contactloos betalen

Overal contactloos betalen

Staat op de voorkant van uw ANWB Creditcard het contactloos betalen-logo? Dan kunt u gemakkelijk contactloos betalen.

Meer over contactloos betalen

 Sparen met uw Card

Sparen met uw Card

Wist u dat u ook kunt sparen met een creditcard? Vanaf een positief saldo van meer dan € 500,- ontvangt u op vrijwel alle Visa Cards en Mastercards van ICS rente over uw spaarsaldo.

Ook sparen

 Sneller bij tolwegen

Sneller bij tolwegen

Komt u op uw route een tolweg tegen? Neem uw ANWB Creditcard mee. In veel gevallen zijn er speciale rijen voor creditcards, die vaak een stuk korter zijn. En u voorkomt gedoe met contant geld en weigerende betaalpassen.

Meer gebruiksmogelijkheden

 Handig een auto huren

Handig een auto huren

Als u met uw ANWB Creditcard een auto huurt, hoeft u geen contante borg te betalen. En als er na de verhuurperiode geen aanspraak gemaakt hoeft te worden op de borg, dan vervalt de reservering automatisch.

 Makkelijk parkeergeld betalen

Makkelijk parkeergeld betalen

In parkeergarages is uw ANWB Creditcard een handig betaalmiddel. U kunt uw Card namelijk gebruiken als uitrijkaart. Dus nooit meer wachten in de rij voor de betaalautomaat en geen risico meer op een verloren uitrijkaart!

 In geval van nood

In geval van nood

De ANWB Creditcard Servicedesk is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als u bijvoorbeeld uw Card gestolen is.

Naar de ANWB Creditcard Servicedesk

 Cash opnemen

Cash opnemen

In het buitenland kunt u niet overal met uw pinpas geld opnemen. Met uw Card kunt u wel bijna overal contant geld opnemen. Op de geldautomaat ziet u het Visa- of Mastercard-logo.

Let op! Hier zijn kosten aan verbonden

 Naar Amerika?

Naar Amerika?

In Amerika kunt u vrijwel overal terecht met uw ANWB Creditcard. Het begint al voor uw vertrek bij de aanvraag van een ESTA-verklaring (Electronic System for Travel Authorization). Deze verklaring vraagt u eenvoudig aan met uw Card.

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn Card Online.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen