Persoonlijke gegevens wijzigen

Adres

Bent u verhuisd en wilt u uw adres wijzigen? Geef dan uw nieuwe adres door via de website van de ANWB. Als u uw adres al bij de ANWB heeft gewijzigd, hoeft u niets te doen. De wijziging wordt namelijk automatisch aan ons doorgegeven. Dit duurt ongeveer een week. Ziet u na twee weken nog steeds uw oude adres in Mijn Card Online? Neem dan even contact op met ANWB Creditcard Servicedesk.

Telefoonnummer of e-mailadres

Heeft u een nieuw telefoonnummer of e-mailadres? Dit heeft u zo aangepast, in Mijn Card Online. Houd uw mobiele telefoon bij de hand voor het wijzigen van persoonlijke gegevens. U ontvangt een sms met code, welke u invoert in uw persoonlijke online omgeving om de wijziging te bevestigen.

De naam op uw ANWB Creditcard veranderen: graag schriftelijk

Een naamsverandering, bijvoorbeeld als u getrouwd bent of gescheiden, kunt u schriftelijk aan ons doorgeven:

 1. Zet in uw brief uw oude naam en uw nieuwe naam.
 2. Vermeld ook de laatste 4 cijfers van uw ANWB Creditcard-nummer, of uw Extra Card-nummer.
 3. Voeg een kopie bij van een identiteitsbewijs met uw nieuwe naam erop.
 4. Stuur de wijziging naar ons adres:

International Card Services BV
Postbus 23225
1100 DS Diemen

Financiële gegevens aanpassen

Veranderen uw inkomen, dienstverband, woonlasten of gezinssamenstelling? Geef dit dan aan ons door. Het is belangrijk dat uw ANWB Creditcard (nog) past bij de nieuwe situatie. U kunt deze wijzigingen doorgeven via het contactformulier. Hier kiest u als onderwerp 'Mijn gegevens en instellingen'. Deze wijziging kunt u ook telefonisch doorgeven.

Naam op uw ANWB Creditcard verkeerd gespeld?

Is uw naam verkeerd gespeld op uw (Extra) ANWB Creditcard? Onze excuses! Wij maken het graag alsnog voor u in orde. Neem contact op met de ANWB Creditcard Servicedesk.

Verhuizing naar het buitenland

Verhuist u naar het buitenland? Dan kunt u in de meeste gevallen gebruik blijven maken van uw ANWB Creditcard als u een Nederlandse bankrekening heeft waarvan wij maandelijks het openstaande saldo kunnen incasseren. Geef uw verhuizing naar het buitenland door via de website van de ANWB.

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn Card Online.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen