De rente op uw Gespreid Betalen Faciliteit wordt verlaagd

30 juli 2020

Heeft u op uw Card een Gespreid Betalen Faciliteit afgesloten? Dan kunt u uw openstaande saldo in termijnen terugbetalen. Als u in termijnen betaalt, brengen wij hierover debetrente in rekening.

Vanwege Corona heeft het Ministerie van FinanciĆ«n alle financiĆ«le dienstverleners in Nederland verplicht de maximale rente op nieuwe kredietopnames te verlagen naar 10%. Dit kan huishoudens meer lucht geven tijdens deze crisis. ICS voert deze renteverlaging ook in voor alle bestaande Gespreid Betalen kredieten, omdat we begrijpen dat het voor veel mensen moeilijke tijden zijn. Dit betekent dat uw rente wordt verlaagd naar 10% per 10 augustus 2020. Uw lasten worden hierdoor dus minder. 

Wilt u meer weten over de renteverlaging? Kijk dan op deze pagina.

Nieuwsarchief: