ICS doneert 5.000 euro aan het Wereld Natuur Fonds

14 januari 2019

Onlangs hield ICS haar jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Hoe meer klanten daaraan meedoen, hoe beter wij inzicht krijgen in wat onze klanten beweegt en hoe wij onze dienstverlening daar nog beter op kunnen afstemmen. Als extra motivatie voor deelname stelde ICS daarom voor iedere ingevulde enquête een donatie van 2 euro aan het Wereld Natuur Fonds (WNF) beschikbaar.

ICS draagt Het WNF een warm hart toe door haar donaties aan het fonds en door het uitgeven van een Visa World Panda Card.

Met dank aan onze klanten overhandigde Bart Mom, Senior Business Manager bij ICS, op 10 januari een cheque ter waarde van 5.000 euro aan Wendy Wingelaar, Chief Marketing Officer,  van het WNF. ICS draagt het werk van het Wereld Natuur Fonds een warm hart toe en is blij hier op deze manier een bijdrage aan te kunnen leveren.

 

Nieuwsarchief: