Bericht: AFM legt ICS een boete op

15 juni 2017

De AFM heeft vandaag bekendgemaakt dat zij ICS een boete oplegt voor tekortkomingen in de kredietverlening in het verleden. ICS heeft daarvoor eerder een compensatieregeling ingesteld en is al gestart met het compenseren van klanten.

Een aantal van onze klanten heeft in het verleden door tekortkomingen in de kredietverlening te veel krediet ontvangen en daardoor ook te veel rente of andere kosten betaald. Om dit te corrigeren, hebben wij een compensatieregeling. Wij zijn al gestart met het compenseren van klanten. Omdat wij de compensatieregeling zorgvuldig willen uitvoeren, wordt niet iedereen tegelijk benaderd. Als u in aanmerking komt voor compensatie, krijgt u een brief van ons. We verwachten dat het meerdere maanden duurt voordat iedereen die voor compensatie in aanmerking komt een brief heeft ontvangen.

 

Nieuwsarchief: