ABN AMRO creditcard activeren / deblokkeren

Activeren / deblokkeren via Creditcard Online

Meld u aan bij Creditcard Online en kies voor ABN AMRO creditcard(s) deblokkeren. Klik op de ABN AMRO creditcard die u wilt deblokkeren. Dat is alles! Nu kunt u de ABN AMRO creditcard direct gebruiken.

Meer weten over Creditcard Online? Zo activeert u Creditcard Online

Activeren / deblokkeren via betaling met pincode

U kunt uw nieuwe ABN AMRO creditcard ook deblokkeren door een betaling te doen met uw pincode. De ABN AMRO creditcard is daarna direct klaar voor gebruik. Ook Extra Card-houders kunnen de ABN AMRO creditcard deblokkeren door te betalen met een pincode. U kunt uw ABN AMRO creditcard niet activeren/deblokkeren met een online aankoop, omdat u hiervoor geen pincode gebruikt.

Werkt uw ABN AMRO creditcard niet na het activeren? 7 oplossingen.

Update uw ABN AMRO creditcard-gegevens bij webshops

Betaalt u in webshops weleens met uw ABN AMRO creditcard? Of heeft u online abonnementen lopen met automatische betalingen via uw ABN AMRO creditcard? Dan zijn hier waarschijnlijk oude creditcardgegevens aan gekoppeld. Om te voorkomen dat u niet kunt betalen, is het nodig dat u de ABN AMRO creditcardgegevens in uw online accounts wijzigt.

Wijzig in uw online accounts de volgende ABN AMRO creditcardgegevens:

 • 16-cijferig ABN AMRO creditcardnummer
 • vervaldatum
 • veiligheidscode (CVV/CVC)

Voorbeelden van sites die met online accounts werken: www.itunes.nl, www.groupon.nl, www.spotify.com, www.mcafee.com, play.google.com, www.bol.com, www.netflix.com, www.norton.com, www.dropbox.com, www.zalando.com.

 

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Creditcard Online.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen