€ 70,- korting op Garmin smartwatch

Aanbieding voor Garmin

  • Smartwatch, sporthorloge en activitytracker
  • Stijlvolle all-rounder om de hele dag te dragen
  • Ook betalen via Garmin horloge mogelijk

Bestel nu

Als ICS Card-houder ontvangt u nu € 70,- korting op een Garmin Vivoactive 3 GPS smartwatch. Daarbij ontvangt u 50% korting op het tweede horlogebandje.

De Garmin Vivoactive 3 is een combinatie van een smartwatch, sporthorloge en activitytracker. Een stijlvol horloge dat u de hele dag kunt dragen. De Vivoactive 3 heeft de nieuwe functies en een mooi rond scherm. Dit (sport)horloge helpt u bovendien om uw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen, dankzij de ingebouwde gps en hartslagsensor.

En u kunt er nu ook nog mee betalen! Koppel uw ICS Mastercard aan het Garmin horloge en betaal voortaan snel, makkelijk en veilig vanaf uw pols. Binnenkort is het ook mogelijk om met een Visa Card via een Garmin smartwatch te betalen.

Voor een Vivoactive 3 zwart met rvs rand en zwarte siliconen polsband betaalt u nu € 229,99 in plaats van € 299,99.

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding?

  1. Log in bij Mijn ICS en bezoek de speciale bestelpagina
  2. Daar doet u een bestelling met uw ICS Card
  3. Bij het afrekenen vult u de kortingscode in

Log in op Mijn ICS om uw kortingscode op te zoeken.

Over Garmin

Garmin Nederland BV is een toonaangevende fabrikant van navigatie en GPS. De fabrikant maakt innovatieve producten die onderweg gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen en vaartuigen. De producten sluiten aan op de belangrijke activiteiten in het leven van klanten. De gebruiksvriendelijke Garmin producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp of kwaliteit. Ze beschikken tevens over innovatieve functies, die het leven van onze klanten verrijken.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Garmin Nederland BV, via telefoonnummer: 0800-02339337 (gratis nummer) of 035-5393727. Of gebruik hiervoor het het contactformulier.

Disclaimer

Garmin Nederland BV is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit een kortingscode van Garmin Nederland B.V. te gebruiken, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Garmin Nederland BV. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Garmin Nederland BV lijdt. ICS garandeert niet dat Garmin Nederland BV voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.