ICS doneert 10.000 euro aan WakaWaka Foundation

4 december 2017

Onlangs hield ICS haar jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Hoe meer klanten daaraan meedoen, hoe beter wij inzicht krijgen in wat onze klanten beweegt en hoe wij onze dienstverlening daar nog beter op kunnen afstemmen. Als extra motivatie voor deelname stelde ICS daarom voor iedere ingevulde enquête een donatie van 2 euro aan de WakaWaka Foundation beschikbaar.

De WakaWaka foundation zet zich in voor veilige en duurzame energie- en lichtoplossingen voor de meer dan een miljard mensen op de wereld die hier geen toegang toe hebben. Het klanttevredenheidsonderzoek kon rekenen op een grote respons waarop ICS besloot het donatiebedrag te verdubbelen.

Met dank aan onze klanten overhandigde Harold van der Laan, manager Analytics bij ICS, op donderdag 30 november een cheque ter waarde van 10.000 euro aan Emma Olde Bijvank van de WakaWaka foundation. ICS draagt het werk van de WakaWaka foundation een warm hart toe en is blij hier op deze manier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Nieuwsarchief: