ICS doneert WakaWaka Powerbanks aan Stichting Het Vergeten Kind

27 november 2017

Afgelopen zondag 26 november vierde Stichting Het Vergeten Kind haar jaarlijkse grote Sinterklaasfeest en International Card Services (ICS) was erbij. Te midden van honderden feestvierende kinderen overhandigde ICS Marketeer Marijke Koetsier symbolisch een WakaWaka powerbank aan Natasja Froger, ambassadeur van Het Vergeten Kind. De eerste van de ongeveer 1.600 WakaWaka’s die ICS aan de stichting doneert.

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek zoals verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens. ICS heeft veel waardering voor het werk van Het Vergeten Kind en draagt daar met deze donatie graag een steentje bij. De WakaWaka’s, die behalve powerbank ook een lamp op zonne-energie zijn, komen goed van pas tijdens de kinder- en tienerkampen die Het Vergeten Kind organiseert.

Nieuwsarchief: