ICS introduceert: Betaalpauze

Drie maanden uitstel van betaling mogelijk

Het coronavirus COVID-19 zorgt voor veel onzekerheid. Ook op financieel gebied. Maakt u zich zorgen over de vraag of u door de coronacrisis straks nog in staat bent om de reguliere terugbetaling van uw maandelijkse uitgaven te doen?

Oplossing van ICS

ICS wil haar klanten in deze onzekere tijden graag helpen. Daarom zijn er naast de bestaande regelingen voor kwetsbare klanten, tijdelijk meer mogelijkheden om de terugbetaling van uw uitgaven op een later moment te doen.

Met een ‘Betaalpauze’ van 3 maanden kunnen wij uw lasten tijdelijk verlichten als u door de coronacrisis te maken krijgt met betalingsproblemen.

Meer informatie over de Betaalpauze

  • U kunt een Betaalpauze aanvragen als uw betalingsproblemen zijn veroorzaakt door het coronavirus en/of de genomen maatregelen om het virus te bestrijden.
  • De Betaalpauze kan worden aangevraagd voor klanten met een Creditcard, Creditcard met Gespreid Betalen Faciliteit en Doorlopend Krediet.
  • Houd er rekening mee dat u de bedragen na de Betaalpauze alsnog moet voldoen.
  • Om te voorkomen dat uw betalingsverplichting verder oploopt kunt u met een Betaalpauze tijdelijk geen (vaste) uitgaven of geldopnames doen met uw creditcard.

Hoe vraag ik een Betaalpauze aan?

Download onderstaand formulier, vul de gegevens in en mail het naar: betaalpauze@icscards.nl. Verdere instructies staan op het formulier.  Wij laten u zo snel mogelijk weten of u gebruik kunt maken van een Betaalpauze.

Aanvraagformulier Betaalpauze

Heeft u een zakelijke creditcard van ICS? Kijk dan op www.icsbusiness.nl/corona voor de mogelijkheden.