Betaal snel, makkelijk en veilig via uw Garmin smartwatch

Betalen via uw smartwatch

  • Snel contactloos betalen vanaf uw pols
  • Wereldwijd betalen zonder portemonnee
  • Veilig betalen met uw digitale ICS Mastercard

 

Ontdek een hele nieuwe manier van betalen

Met uw ICS Mastercard op uw Garmin horloge betaalt u gemakkelijker dan ooit. Van een drankje op het terras tot en met een overnachting in een hotel. U kunt overal onderweg betalen waar contactloze Mastercard-betalingen worden geaccepteerd, direct via uw Garmin horloge.

Zo gemakkelijk is betalen via een Garmin horloge

Zorgeloos winkelen

Betalen met uw digitale Mastercard via uw Garmin horloge is veilig. U activeert de betaaloptie Garmin Pay TM op uw Garmin horloge met de pincode van uw Garmin. Zodra u het horloge af doet, werkt de betaaloptie niet meer en sowieso wordt elke 24 uur gevraagd om de pincode opnieuw in te toetsen. Wel zo veilig!

Mocht er toch misbruik worden gemaakt van uw digitale Mastercard, dan bent u beschermd als u zorgvuldig heeft gehandeld. Bekijk daarom de Algemene Voorwaarden Digitale Creditcard. Lees verder onze tips over veilig betalen met uw (digitale) creditcard. Zo kunt u zorgeloos winkelen. Verder profiteert u van de voordelen die bij uw ICS Mastercard horen, zoals een Aankoopverzekering tegen verlies, diefstal en schade tijdens de eerste 180 dagen na aankoop. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden van uw Card.

Hoe werkt het?

Betalen via een Garmin smartwatch kan als u:

  • een Mastercard van ICS heeft;
  • een Garmin horloge voorzien van Garmin Pay heeft (bijvoorbeeld de Vivoactive 3); 
  • een smartphone heeft waarmee u de Garmin ConnectTM Mobile app kunt downloaden.

Betalen via uw Garmin horloge is heel eenvoudig

Gebruik de Garmin ConnectTM Mobile app op uw mobiele telefoon om uw ICS Mastercard digitaal te maken en toe te voegen aan uw Garmin horloge. Daarna kunt u betalen via uw Garmin horloge.

Waar kan ik betalen met Garmin?

Overal ter wereld waar u met Mastercard contactloos kunt betalen, kunt u afrekenen met uw digitale Mastercard via uw Garmin horloge. Van koffietentjes, cafés en restaurants tot kledingwinkels, bezinepompen en hotels. Het contactloos betalen logo staat, net als het Mastercard logo, vermeld op de betaalautomaat.

Binnenkort ook voor Visa Cards en Fitbit horloges

Nu is het alleen mogelijk om met een Mastercard via Garmin horloges te betalen. Binnenkort is dit ook mogelijk voor creditcards van Visa. Naast Garmin horloges kan op korte termijn ook via Fitbit horloges worden betaald. Zodra dit mogelijk is, laten wij u dit weten!

Belangrijke informatie voor gebruik

Keuze pincode voor Garmin horloge

De transacties met uw digitale Mastercard worden goedgekeurd met de pincode van uw Garmin horloge en dus niet met de pincode van uw plastic creditcard. Wij adviseren u daarom om voor uw Garmin horloge een pincode te kiezen die u makkelijk onthoudt, maar voor anderen niet te raden is. Gebruik daarom bijvoorbeeld niet uw postcode, geboortedatum of een deel van uw telefoonnummer en kies niet dezelfde pincode als van uw bankpas of plastic creditcard. Vermijd ook een serie van oplopende cijfers zoals 1,2,3,4 of een serie van dezelfde cijfers zoals 0,0,0,0.

Gebruik pincode bij Garmin-betalingen

Om de betaaloptie op uw Garmin horloge te activeren, voert u de pincode van uw Garmin in op uw Garmin horloge. U kunt daarna veilig betalingen doen met uw digitale creditcard zonder pincode in te toetsen. Als u uw Garmin horloge af doet of na 24 uur, dient u opnieuw de betaaloptie te activeren.

Geen maximumbedrag bij Garmin-betalingen

Bij contactloos betalen met uw bankpas/creditcard bent u gewend dat u maximaal tot € 25,- contactloos kunt afrekenen zonder pincode. Bij betalingen met uw digitale ICS Mastercard via uw Garmin-horloge geldt dit maximum niet. U kunt zoveel afrekenen, tot zover uw bestedingsruimte dit toelaat. Om te kunnen betalen via uw Garmin horloge moet u altijd eerst de betaaloptie van de Garmin activeren met de gekozen pincode van uw Garmin. Deze betaaloptie blijft actief totdat u uw Garmin van uw pols afdoet of na het verstrijken van 24 uur.

Wat te doen bij verlies/diefstal van mijn Garmin horloge?

Garmin Pay werkt in principe niet meer als het horloge niet aan de pols zit, een veilig idee! Als u uw Garmin verliest of als deze gestolen wordt, verwijder dan direct uw digitale Mastercard uit uw Garmin ConnectTM Mobile app en meld het verlies/de diefstal bij ICS.

Algemene Voorwaarden

Lees de Algemene Voorwaarden voor betalen met wearables:

Algemene Voorwaarden Digitale Creditcard (pdf)

Vragen

Wilt u nog meer weten over betalen met een Garmin smartwatch? Bekijk de veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Dan kunt u contact opnemen met de ICS Servicedesk.