Bericht: ICS is gestart met compenseren

6 maart 2017

Een aantal van onze klanten heeft in het verleden van ons te veel krediet ontvangen. Bij een deel van deze klanten hebben wij door die overkreditering onterechte kosten in rekening gebracht. Wij betreuren dat dit is gebeurd en zullen die klanten daarvoor compenseren.

Mogelijk hebben wij ook u te veel krediet verleend. Als dat zo is krijgt u van ons een brief. U hoeft zelf niets te doen. Wij zijn begin maart gestart met het compenseren van de eerste groepen klanten. Omdat we de compensatieregeling zorgvuldig willen uitvoeren kunnen we niet iedereen tegelijk benaderen. Wij verwachten dat het meerdere maanden duurt voordat we iedereen die voor compensatie in aanmerking komt hebben geïnformeerd.

Meer informatie en de veelgestelde vragen over de compensatieregeling van ICS

Nieuwsarchief: