Stap nu over op de World Card Platinum

Voordelen World Card Platinum

 • Wereldwijde Doorlopende Reisverzekering
 • Aankoopverzekering van 365 dagen
 • Extra Card voor uw partner of gezinslid
 • Card-bijdrage het eerste jaar 50% korting
 • Ook voor uw dagelijkse (supermarkt)uitgaven
Vraag nu de World Card Platinum aan
Exclusieve Card met bijzondere extra's

Exclusieve Card met bijzondere extra's

Speciaal voor u als World Card Gold Card-houder hebben we een zeer interessant aanbod: de World Card Platinum. De exclusieve World Card Platinum biedt een aantal bijzondere extra's, waardoor u van nog meer betaalgemak kunt genieten.

Meer informatie

Zeer uitgebreide Doorlopende Reisverzekering

De complete Doorlopende Reisverzekering is wereldwijd geldig. Ook in Nederland, als het gaat om een vooraf geboekte reis met minimaal één overnachting, bestemd voor u én voor uw meereizende gezinsleden. Deze verzekering geldt ook als u de reis niet heeft betaald met de World Card Platinum. De Doorlopende Reisverzekering heeft winter- en watersportdekking.

Meer informatie over de Doorlopende Reisverzekering

Aankoopverzekering van 365 dagen

Bij uw huidige World Card heeft u een Aankoopverzekering van 180 dagen. De World Card Gold biedt u een Aankoopverzekering van 365 dagen. Daarmee zijn vrijwel al uw aankopen een heel jaar lang verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Meer informatie over de Aankoopverzekering

Inclusief één Extra Card voor uw partner en/of een volwassen gezinslid

Als uw partner en/of volwassen gezinsleden ook willen genieten van de voordelen van de World Card Platinum, is de Extra Card een uitkomst. De Extra Card is bijzonder handig als u niet altijd gezamenlijk uw uitgaven doet. Heeft u al een Extra Card(s)? Dan wordt deze automatisch mee omgezet.

Ook voor uw dagelijkse (supermarkt)uitgaven dankzij V PAY

De World Card Platinum is voorzien van V PAY. V PAY combineert het gemak van een creditcard met de acceptatie van een pinpas. Dat betekent dat u nu ook kunt betalen met uw Card op plaatsen waar u eerst alleen kon pinnen met uw bankpas. Bijvoorbeeld in supermarkten, bij de groenteman of in de kantine van de sportclub. Zo kunt u al uw dagelijkse uitgaven met dezelfde Card doen!

Meer informatie over V PAY

Medische en Juridische Verwijsdienst

Met de World Card Platinum kunt u altijd een beroep doen op de Medische en Juridische Verwijsdienst. Bij spoedeisende problemen is het belangrijk dat u snel deskundige ondersteuning krijg. De Verwijsdiensten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Hogere bestedingslimiet mogelijk

Als u overstapt naar de World Card Platinum, behoudt u uw huidige bestedingslimiet. Als u uw nieuwe Card in huis heeft, kunt u uw bestedingslimiet verhogen door een limietverhoging aan te vragen. Wij toetsen dan of deze limiet past bij uw financiële situatie. Een limietverhoging kunt u eenvoudig aanvragen als u bent ingelogd op Mijn ICS.

Overstappen is nu extra aantrekkelijk

Als u nu de World Card Platinum aanvraagt, krijgt u het eerste jaar 50% korting op de jaarbijdrage! U betaalt dan het eerste jaar voor de exclusieve World Card Platinum slechts € 77,- (daarna betaalt u € 154,- per jaar).

Actievoorwaarden

Deze actie is uitgeschreven door International Card Services BV, Wisselwerking 32, 1112 XP te Diemen (hierna: ICS).

 • Deze actie loopt tot en met 31 december 2018.
 • Deze actie geldt niet voor (de aanvraag van) een Extra Card.
 • Indien u reeds in het bezit bent, of in de afgelopen 12 maanden in het bezit bent geweest van een World Card Platinum, bent u uitgesloten van deelname aan deze actie.
 • U kunt slechts één keer deelnemen aan deze actie en deze actie geldt niet in combinatie met andere lopende acties.
 • ICS behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of deze actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist.

De World Card Platinum aanvragen

 • Het aanvragen van een World Card Platinum is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Nederland, ouder bent dan 18 jaar en een netto maandinkomen van minimaal € 1.250,- heeft.
 • Of u in aanmerking komt voor de door u aangevraagde Card hangt af van uw financiële situatie. Hiervoor zult u onder andere bij Stichting Bureau Krediet Registratie getoetst worden.
 • Het eerste jaar betaalt u € 77,- voor de World Card Platinum. Daarna is de jaarlijkse bijdrage € 154,-.
 • De korting op de jaarlijkse bijdrage in het eerste jaar wordt automatisch verrekend.

Vragen over de actie

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over deze actie kunt u zich richten tot International Card Services BV, Postbus 23225, 1100 DS te Diemen.

Vragen?

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over de World Card Platinum kunt u contact opnemen met de ICS Servicedesk.

Naar de ICS Servicedesk

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden (pdf)

Stap over op de World Card Platinum

Als u nu de World Card Platinum aanvraagt, krijgt u het eerste jaar 50% korting op de jaarbijdrage! U betaalt dan het eerste jaar voor de exclusieve World Card Platinum slechts € 77,- (daarna betaalt u € 154,- per jaar).

Overstappen naar de World Card Platinum is heel eenvoudig. Log via onderstaande knop in op Mijn ICS en vul uw gegevens in.

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn ICS.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen