De ICS Card stories

Wereldwijd betaalgemak. Dat is de belofte van de ICS Card. Toch biedt de Card veel meer voordelen dan alleen betalen. Hoe onze ICS Card-houders hiervan genieten en profiteren, dat vertellen wij u in de ICS Card Stories. Zodat ook u precies weet wat uw ICS Card waard is.

 “Het is en blijft een kikkerlandje”

“Het is en blijft een kikkerlandje”

Hoe meer ze genoten van hun vrije tijd, hoe langer de fietstochten werden. In ons land weet je alleen nooit zeker of je ’t wel droog houdt. Ze kozen daarom voor goede regenkleding én, als extraatje, een waterdichte navigatie. Bij het afrekenen, bleek de ICS Card zelfs geld op te leveren, want ze kregen mooie kortingen. Vanaf nu gaat hun Card dus altijd mee. Je weet nooit waar je terecht komt…

Profiteer nu van veel korting met uw ICS Card

 

 “Da’s geen geld…”

“Da’s geen geld…”

Zoveel mogelijk uit hun vakantiegeld halen: het is een ware sport geworden. En bij de vakantie hoort een goede voorbereiding. Dus gebruiken ze hun ICS Card niet alleen om in het buitenland te betalen. Ook in ons land wordt alles ermee afgerekend, want dat levert flinke korting op bij bijvoorbeeld Travelbags.nl. Dit scheelt zomaar tientallen euro’s. Dus éxtra budget voor hun vakantie!

Alle voordelen van uw ICS Card

 

 “Drie, twee, éééén…”

“Drie, twee, éééén…”

Handig, zo’n fotograaf in de familie. Die was altijd goed voor mooie plaatjes. Je moest wel even geduld hebben, want het was niet snel goed. Ook het dynamische portret met zelfontspanner vroeg om wat voorbereiding. Het aandraaien van het statief hoorde daar helaas niet bij. Zijn vier maanden oude camera, betaald met een ICS Card, was gelukkig nog steeds verzekerd. Dus viel niet het héle weekend in het water.

Meer over de Aankoopverzekering

 

 “Shoppen en genieten”

“Shoppen en genieten”

“Shoppen en genieten doet ze echt niet alleen tijdens haar vakantie in het buitenland. Ook in Nederland gaat ze er gewoon weer op uit en betaalt ze met haar ICS Card. Ze profiteert dan namelijk elke maand van aanbiedingen en kortingen, exclusief voor ICS Card-houders. Zo houdt ze geld over om op het Nederlandse strand verder te genieten!”

Bekijk de aanbiedingen

 

 “Shop till you drop”

“Shop till you drop”

Tijdens het nazomeren begint het bij haar al te kriebelen. Er bestaat namelijk maar één goede voorbereiding op het najaar en dat is een nieuwe garderobe. Op een zaterdag wordt de agenda leeg gemaakt en steekt ze haar ICS Card bij zich. Want daarmee parkeert ze ook voordeliger, profiteert ze van korting op kleding, sneakers en tassen bij de geselecteerde partners. Bovendien zijn alle aankopen ook nog eens minimaal 180 dagen verzekerd!

Voordeliger shoppen met uw ICS Card

 

 “En opeens was er die fietser…”

“En opeens was er die fietser…”

Onverwachte dingen kunnen leuk zijn, maar soms ook niet. Hem zit het even niet mee: de Scandinavische vaas gaat na drie minuten aan diggelen. De designvaas was net betaald met zijn ICS Card. Bij het opruimen van de scherven wijst de winkelier hem op de aankoopverzekering van minimaal 180 dagen. Een geluk bij een ongeluk, waardoor hij uiteindelijk toch een vaas - voorzichtig - op zijn eettafel kan zetten.

Meer over de Aankoopverzekering

 

 “Goed geslaagd”

“Goed geslaagd”

Het is na ruim twintig jaar huwelijk niet makkelijk om opnieuw een cadeau voor haar te bedenken. Hij zoekt inspiratie op het wereldwijde web en vindt er ook alle aanbiedingen van de ICS Card. Opgelucht bestelt hij een heerlijk wellness arrangement voor zijn vrouw. En ook maar eentje voor zijn schoonmoeder. En, waarom niet, voor zijn dochter. Heeft-ie straks mooi een momentje voor zichzelf.

Alle voordelen van uw ICS Card

 

 "Zo’n alles-in-één weekend"

"Zo’n alles-in-één weekend"

Het was me het jaartje wel. Ze kijken elkaar aan en weten wat ze moeten doen: een weekendje samen weg. Zo rond de kerst is er overal veel te doen én veel te halen. Want alle kerstcadeaus voor de familie willen ze dat weekend ook scoren. Het hotel is snel gevonden en betaald dankzij de ICS Card. Nu de volgende stap van de voorpret: in welke restaurants gaan we straks lekker uit eten..?

Voordelige stedentrips met de ICS Card

 

 “Palmbomen in de winter”

“Palmbomen in de winter”

Je kunt er tegenwoordig niet vroeg genoeg bij zijn. Tijdens het inpakken van de kerstversiering wordt er daarom een mooie vakantie uitgezocht. De stemming zit er meteen goed in. Ze pakken de vroegboekkorting én betalen met hun ICS creditcard. Prettig, want dan wordt het na die dure decembermaand niet meteen afgeschreven.

Profiteer nu van uitgesteld betalen met uw ICS Card.

 “Ik ging er nog achteraan…”

“Ik ging er nog achteraan…”

Hij komt met twee anderen als laatste aan bij de après-ski. Moe én voldaan. De boards worden in een hoop sneeuw geduwd en de deur van de kroeg zwaait open. Vanuit zijn ooghoeken ziet hij zijn nieuwe snowboard - betaald met de Bijenkorf Card - omvallen en in de diepte verdwijnen. Hij doet een poging om er achteraan te gaan, maar die is kansloos. Hij vergeet even dat hij op sneeuw staat…

Meer over de Aankoopverzekering en de Aanvullende Reisverzekering

 “Het kan, dus waarom niet?”

“Het kan, dus waarom niet?”

Zo’n stedentrip is dé manier om lekker op te laden. En vooral: lekker te eten. Dus geen pizzeria en ook geen lawaaiig eetcafé. Nee, tafellinnen en klassieke muziek. Eenmaal binnen krijgen ze alle aandacht én de menukaart met stevige prijzen. Hij checkt even de ICS App, ideaal met een ICS Card. Gelukkig: deze traktatie past nog prima in het reisbudget!

Blijf binnen budget met de ICS App.

 “Ietsjes later…”

“Ietsjes later…”

Op zoveel vertraging hadden ze niet gerekend. De meneer achter de receptie ook niet, dat is wel duidelijk. Toch fijn dat ze hebben gereserveerd met hun ICS Card. Alles is nu betaald en geregeld, alleen de sleutel nog. Oh ja… een drankje is ook wel lekker. Even vragen…

Een hotelovernachting vooraf goed geregeld met uw ICS Card.

 “Die zag hij niet aankomen...”

“Die zag hij niet aankomen...”

Voor de bruiloft van zijn zus koopt hij prachtige Italiaanse schoenen. Hij bestelt ze online, met zijn ICS Card. Het idee dat ze dan meteen verzekerd zijn is wel zo prettig. Later blijkt dat zijn hond óók heel blij is met de nieuwe schoenen. Die zag hij niet aankomen... Hij meldt de schade en bestelt direct een nieuw paar. Kan hij ze toch nog even goed inlopen!

Met uw ICS Card zijn vrijwel al uw aankopen verzekerd.

Meer over de Aankoopverzekering

 “Nét niet…”

“Nét niet…”

Ook dit jaar begint het meteen te kriebelen als de zon gaat schijnen. De garagedeur zwaait open en de klassieker mag naar buiten voor een ritje. Eenmaal in de wijde wereld blijken de tankstations dun gezaaid. En de brandstofmeter was al nooit erg nauwkeurig. Terwijl hij de auto duwt doemt er een onbemand tankstation op. Zij voelt in haar zak of ze de ICS Card bij zich heeft. Ja! Komen ze toch nog thuis. Mét een goed verhaal.

Overal tanken met uw Card, ook bij de goedkopere onbemande tankstations.

 "Pap, wat is dat voor boek?"

"Pap, wat is dat voor boek?"

Een nieuwe laptop zou hun zoon helpen bij zijn nieuwe start. Een professionele webshop, keurige bevestigingsmail en uiteraard track & trace. Toen arriveerde het pakje. Het ‘notebook’ bleek een telefoonboek. De aanbieder gaf uiteraard niet thuis dus er viel weinig te traceren. Het kwam uiteindelijk goed, want dankzij de Aflevergarantie van hun ICS Card krijgen ze nu hun geld terug.

Meer over de Aflevergarantie

 "Mogen we even passeren?"

"Mogen we even passeren?"

Het was druk in de stad. Ze voelden de bui al hangen en gebruikten hun ICS Card om de parkeergarage binnen te gaan. Inderdaad een slimme zet, zo bleek later. Helemaal als je een grote Smart TV hebt gekocht. Want in de rij voor de betaalautomaat met 50 inch in je handen… Daar zit niemand op te wachten.

Rijd sneller de parkeergarage uit met uw ICS Card.
Nog niet bij alle parkeergarages mogelijk.

Bekijk de grenzeloze mogelijkheden van uw Card

 "Naar binnen en weer naar buiten?"

"Naar binnen en weer naar buiten?"

Soms moet er voor de feestdagen een extra cadeautje worden gehaald. En dat doet hij dan, even snel. Dat je met de ICS Card ook contactloos kunt betalen is voor hem pas écht een cadeautje. Zo staat hij immers vlot - en net op tijd - weer buiten bij zijn auto. Want ‘even snel’… daar heeft de parkeerwacht geen boodschap aan.

Snel en eenvoudig contactloos betalen met uw ICS Card.

Zo werkt contactloos betalen