Betalen met uw Bijenkorf Card

Online betalen met uw Card

Betalen met uw Bijenkorf Card is heel eenvoudig én veilig. Om misbruik te voorkomen willen we zeker weten dat ú het bent die de creditcard gebruikt.

De volgende gegevens vult u in:

  1. Creditcardnummer. Dat zijn de 16 cijfers op de voorkant van uw creditcard.
  2. Vervaldatum. Eerst de maand, dan het jaar.
  3. De 3 cijfers achterop uw Bijenkorf Card. Bij Visa heet dit CVV-code en bij Mastercard CVC-code.
  4. Een extra controle (3D Secure). Dit kan een e-Code zijn van de ICS App. Heeft u geen app? Dan voert u een wachtwoord en een sms-code in.

3D Secure: extra controle bij online betalingen

Als u een online betaling doet, krijgt u regelmatig de vraag om een e-Code of wachtwoord en sms-code in te vullen. De e-Code maakt u zelf via de Bijenkorf Card App aan. Daarna vult u deze in op uw betaalscherm. Dit is een extra verificatie. Wij stellen vast of u diegene bent die met de Card betaalt.

Heeft u geen Bijenkorf Card App?

Zonder de Bijenkorf Card App gebruikt u een 3D Secure wachtwoord met een sms-code. U kunt tijdens de online betaling een 3D Secure wachtwoord aanmaken of deze wijzigen, bijvoorbeeld als u deze bent vergeten.

Geen zin in wachtwoorden? Gebruik de Bijenkorf Card App

Moet u ook zoveel wachtwoorden onthouden? U kunt ook zonder wachtwoord online betalen. Dit doet u door in de Bijenkorf Card App een e-Code aan te maken, die u eenmalig gebruikt om uw betaling af te ronden. Deze code kunt u daarna rustig vergeten.

Meer weten? Zo gebruikt u de Bijenkorf Card App .

Beveiligingstips bij online betalen

Uw creditcard is een bijzonder veilig betaalmiddel. Het is wel belangrijk dat u er zelf ook voor zorgt dat niemand misbruik maakt van uw Bijenkorf Card. Wij helpen u hier graag bij.

Tips voor veilig online winkelen.

In de winkel betalen met uw Card

Om in winkels en restaurants te betalen, heeft u een pincode nodig. Ook in het buitenland betaalt u bijna overal met uw pincode. Deze pincode kiest u bij het aanvragen van uw Card.
Pincode kwijt? Geen probleem! Met één klik vraagt u uw pincode opnieuw op in Mijn Account.

Contactloos betalen met uw creditcard

Bedragen tot en met € 25,- kunt u contactloos zonder pincode betalen. Uw Card is hiervoor geschikt als het Contactloos Betalen-logo op uw Card staat.

Zo voorkomt u misbruik bij betalen in winkels

Houd bij het betalen uw Card altijd in het zicht. Houd uw pincode geheim. En laat uw creditcard niet achter in uw tas zonder dat u erbij bent.

Tips om uw Card veilig te gebruiken.