10 Creditcard voordelen

De Card is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel waarmee u veilig en gemakkelijk kunt betalen. Met uw Bijenkorf Card heeft u de wereld binnen handbereik! Op reis in het buitenland, in Nederland of gewoon thuis, met uw Bijenkorf Card profiteert u van veel voordelen. We hebben de 10 Card-zekerheden voor u op een rijtje gezet. 

 1. Snel en eenvoudig betalen

1. Snel en eenvoudig betalen

Online, bij het restaurant om de hoek of in uw vakantiehotel. Overal waar u het logo van Mastercard ziet, betaalt u veilig, snel en eenvoudig met uw Bijenkorf Card. Gebruik uw pincode of betaal kleinere bedragen eenvoudig contactloos.

"Met de Card kan ik in de meest verlaten dorpen betalen." Lees meer >

Een Card-houder: "Tijdens vakanties in Argentinië kan ik in de meest verlaten dorpen met deze creditcard betalen. Zoals bijvoorbeeld bij Paso grande tankstation, het Merlo restaurant, de tolwegen in Chili, waar geen euro werd geaccepteerd, maar wel de creditcard."  

 2. Uw aankopen wereldwijd verzekerd

2. Uw aankopen wereldwijd verzekerd

Heeft u uw nieuwe fotocamera laten vallen? Met uw Bijenkorf Card heeft u standaard een Aankoopverzekering. Daarmee zijn vrijwel al uw (online) aankopen wereldwijd minimaal 180 dagen verzekerd bij verlies, diefstal en beschadiging.

"Gelukkig konden we via ICS het aankoopbedrag terugkrijgen." Lees meer >

Wim: “Mijn zoon fietste door Amsterdam, toen er twee jongens op een scooter zijn zonnebril hardhandig van zijn hoofd trokken. Die bril had hij van mij gekregen tijdens een weekendje Rome. Het was best een duur ding. Gelukkig had ik betaald met creditcard en konden we via ICS het aankoopbedrag terugkrijgen."

 3. Aankopen met Aflevergarantie

3. Aankopen met Aflevergarantie

Vrijwel alle aankopen die u doet met uw Bijenkorf Card zijn standaard beschermd met de Aflevergarantie. Als u schoenen heeft besteld en deze worden niet of verkeerd geleverd, dan draaien wij de betaling terug. U hoeft dan niets te betalen.

"Gelukkig had ik betaald met creditcard." Lees meer >

Jurre: “Ik had kaartjes gekocht voor een basketbalwedstrijd in New York, maar toen ik het betaalproces had afgerond, kreeg ik een bericht dat de tickets niet meer beschikbaar waren. Ik ging er vanuit dat het geld teruggestort zou worden, maar dat bleek niet het geval. Toen ik weer in Nederland was kwam ik daar pas achter. Gelukkig had ik betaald met creditcard. Toen heeft ICS het voor mij opgelost. Heel fijn.”

 4. Handig uw Card-zaken regelen

4. Handig uw Card-zaken regelen

Wilt u weten wat u heeft uitgegeven of wat uw bestedingsruimte is? Of wilt u nog snel een rekening betalen? Met Mijn Account en de Bijenkorf Creditcard app regelt u veilig en snel al uw Card-zaken. Waar ter wereld u ook bent, dus ook op vakantie!

"Met de Bijenkorf Creditcard app is betalen met mijn Card nog makkelijker." Lees meer >

Lara: " Nu ik de app gedownload heb, is betalen met mijn creditcard nog makkelijker. Kleding online kopen, betaling goedkeuren in de app en dus geen apart kastje wat ik altijd moet zoeken." 

 5. Exclusief voordeel voor u

5. Exclusief voordeel voor u

Met uw Bijenkorf Card kunt u gebruikmaken van allerlei leuke privileges. Denk aan voordelige kaartjes voor het theater, met korting naar een restaurant of een goedkoop abonnement op een tijdschrift. Extra voordeel speciaal voor u!

"Interessante aanbiedingen voor velen." Lees meer >

A.: "Duidelijke, maar vooral interessante aanbiedingen voor velen."

 6. Inclusief reisverzekeringen

6. Inclusief reisverzekeringen

Betaalt u uw buitenlandse reis met uw creditcard? Dan kunt u gebruik maken van de aanvullende reisverzekering. U bent standaard overal ter wereld verzekerd voor reisongevallen, reishulpverlening, vlucht- en bagagevertraging. Wel zo prettig, mocht u onverhoopt iets overkomen.

"Al die extra's vind ik prettig." Lees meer >

Een Card-houder: ‘Voor mij is de creditcard vooral handig voor online betalen. Maar al die extra tips vind ik erg prettig. Zeker een aantal opgeslagen in mijn notities op mijn iPhone, onder andere de aanvullende reisverzekering in verband met vluchtvertraging en het nummer van SOS International.

 7. Dag en nacht bereikbaar

7. Dag en nacht bereikbaar

Veiligheid staat voorop wanneer u uw creditcard gebruikt. Daar moet u als klant op kunnen vertrouwen. ICS stelt alles in het werk om deze veiligheid te garanderen. Daarom is ICS 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als u bijvoorbeeld uw Card bent kwijtgeraakt.

Wilt u weten waar u zelf op kunt letten? Lees onze tips om uw Card veilig te gebruiken.

"ICS nam contact op om na te gaan of ik daar daadwerkelijk was." Lees meer >

A.H.: "ICS nam contact op met mijn man toen ik mijn Card gebruikte in Australië om na te gaan of ik daar op dat moment daadwerkelijk was. Een veilig gevoel en top service!’

 8. Automatisch Punten sparen

8. Automatisch Punten sparen

Wanneer u winkelt met de Bijenkorf Card spaart u automatisch Punten. De gespaarde Punten kunt u verzilveren voor korting of gratis artikelen binnen vrijwel het gehele assortiment van de Bijenkorf, zowel in de filialen als in de webshop.

 9. Sparen op uw Card

9. Sparen op uw Card

Wist u dat u ook kunt sparen op uw Card? Bij een spaarsaldo van meer dan € 500,- op uw Card ontvangt u spaarrente over uw totale spaarsaldo. Kijk in de Algemene Card-voorwaarden wat de actuele rentestand is.

“Ik vind het fijn om een apart spaarpotje te hebben." Lees meer >

Eveline: "Ik vind het fijn om een apart spaarpotje te hebben. Hiervoor gebruik ik mijn creditcardrekening. Bovendien ontvang ik ook nog rente over mijn spaargeld."

 10. Betalen wanneer het u uitkomt

10. Betalen wanneer het u uitkomt

Heeft u een rekening gekregen die u even niet voorzien had en wordt uw salaris pas eind van de maand gestort? U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. Met de Gespreid Betalen Faciliteit kunt u ook in termijnen terugbetalen. Zo bent u dus een stuk flexibeler!

Neem contact met ons op

 • Telefonisch

  Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Bereikbaar 24/7.

 • Contactformulier

  Stuur een e-mail via het contactformulier in Mijn Account.

 • Postadres

  Postbus 23225, 1100 DS Diemen