Korting bij toprestaurants tot wel 60%

HEERLIJK uit eten

 

  • Scherpe aanbiedingen van toprestaurants
  • Geniet van een heerlijke lunch, diner of proeverij
  • Betaal achteraf met uw Bijenkorf Card in het restaurant van uw keuze

 

Toprestaurants tegen scherpe prijzen

Heeft u binnenkort iets te vieren of wilt u gewoon heerlijk uiteten? Met HEERLIJK profiteert u als Bijenkorf Card-houder van scherpe aanbiedingen in diverse toprestaurants.

Speciaal voor u heeft HEERLIJK een aantal restaurants geselecteerd waar u tegen scherpe tarieven kunt genieten van een lunch, diner of proeverij. Het enige wat u hoeft te doen, is een keuze maken uit het aanbod en reserveren via de website van HEERLIJK. Achteraf kunt u in het restaurant betalen met uw Bijenkorf Card.

Actievoorwaarden
  • Alle kortingen en aanbiedingen gelden alleen bij het maken van een reservering voor de HEERLIJK Aanbieding.
  • HEERLIJK Aanbieding is niet verantwoordelijk voor andere (lopende) acties van de deelnemende restaurants.
  • De HEERLIJK Aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere (lopende) acties.
  • Bij het maken van reserveringen geldt voor alle deelnemende restaurants/hotels vol=vol.
  • Indien u uw reservering wenst te annuleren, kunt u dit uiterlijk 24 uur voor de reservering kosteloos doen. Daarna kan het restaurant/hotel kosten in rekening brengen.
Vragen?

Voor vragen en/of opmerkingen over de HEERLIJK Aanbieding kunt u terecht bij HEERLIJK op telefoonnummer 010 - 211 00 90 of via www.heerlijk.nl/contact.

Voor overige vragen kunt u terecht bij  de Bijenkorf Card Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u ook op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van HEERLIJK. HEERLIJK is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van HEERLIJK, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en HEERLIJK. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met HEERLIJK lijdt. ICS garandeert niet dat HEERLIJK voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.