Online shoppen in de VS via Borderlinx

15% korting op verzendkosten

  • Online shoppen op Amerikaanse websites
  • Snelle levering binnen 2 tot 5 dagen
  • Betrouwbaar en voordelig

Registreer nu

Borderlinx

Het is niet altijd mogelijk om vanuit Nederland bestellingen te plaatsen bij Amerikaanse webshops. Wat u nodig heeft om gebruik te maken van deze webshops en aanbiedingen is een Amerikaans bezorgadres.

Borderlinx biedt de oplossing. Met Borderlinx kunt u bestellingen in de VS laten verzenden naar een Amerikaans adres. Uw bestelling wordt dan verzonden naar het exportcentrum van Borderlinx. Zij sturen uw bestelling vervolgens door naar uw eigen adres.

Als u als Bijenkorf Card-houder via Bordelinx bestelt en betaalt met uw Bijenkorf Card krijgt u maar liefst 15% korting op de verzendkosten!

Hoe werkt het?

Betalingen van Borderlinx-verzendkosten verlopen via uw Bijenkorf Card. De 15% korting wordt automatisch verrekend. Alle betalingen worden veilig verwerkt via Verified by Visa of Mastercard SecureCode.

Let op: de wisselkoers die Borderlinx aanhoudt, kan afwijken van de wisselkoers die ICS gebruikt.

Over Borderlinx?

Met Borderlinx kunt u bestellingen in de VS laten verzenden naar een Amerikaans adres. Uw bestelling wordt dan verzonden naar het exportcentrum van Borderlinx. Zij sturen uw bestelling vervolgens door naar uw eigen adres.

Als u als Bijenkorf Card-houder via Bordelinx bestelt en betaalt met uw Bijenkorf Card, krijgt u maar liefst 15% korting op de verzendkosten!

U registreert zich via de website van Borderlinx (Engelstalig). Na uw registratie doet u via Borderlinx de door u gewenste aankopen in de webshops die bij Borderlinx zijn aangesloten. Bij het bezorgadres vult u steeds uw Borderlinx adres in. Borderlinx verzendt vervolgens al uw bestellingen naar uw Nederlandse bezorgadres.

Op de website van Borderlinx vindt u een overzicht van alle aangesloten webshops.

Vragen?

Voor vragen over uw bestelling en de verzending vanuit Amerika kunt u contact opnemen met Borderlinx (Engelstalig).

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen bij Borderlinx Europe S.A. met korting gebruikmaken van online dienstverlening ten aanzien van internationale aankoop van goederen. Bordelinx is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Borderlinx Europe S.A., komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Borderlinx Europe S.A. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Borderlinx Europe S.A. lijdt. ICS garandeert niet dat Borderlinx voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners