Een uniek voordeelprogramma voor Mastercard-houders

Priceless Specials

 

  • Bijzondere kortingen
  • Speciale premiums
  • Exclusieve pre-sales

Uniek voordeel voor Mastercard-houders

Priceless Specials is een uniek voordeelprogramma voor Mastercard-houders. Via dit programma kunt u profiteren van bijzondere kortingen, speciale premiums en exclusieve pre-sales.

Elke maand vindt u de nieuwe Priceless Specials-aanbiedingen op de website van Priceless Specials. Bovendien profiteert u het hele jaar van doorlopende Specials, die Mastercard organiseert in samenwerking met UEFA Champions League, festivalorganisators en Disney.

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding?

  • U gaat naar www.pricelessspecials.nl.
  • U klikt op de gewenste aanbieding.
  • U rekent uw bestelling af met uw Mastercard.
  • Uw korting wordt bij betaling met Mastercard direct verrekend, tenzij anders vermeld.
  • U ontvangt eventueel vervolgens een bericht over extra handelingen die u moet verrichten.
Vragen?

Bekijk eerst de Priceless Specials Q&A. Is uw vraag dan nog niet beantwoord, dan kunt u contact opnemen met Mastercard via het contactformulier.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de Bijenkorf Card Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Actievoorwaarden

De voorwaarden staan bij de desbetreffende aanbieding. Alle Priceless Specials zijn alleen geldig bij betaling met uw Bijenkorf Card.

Disclaimer voor deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen bij Priceless Specials profiteren van bijzondere kortingen, speciale premiums en exclusieve pre-sales. Priceless Specials is een voordeelprogramma van Mastercard, dat geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit in te gaan op een Priceless Special aanbieding, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en de desbetreffende aanbieder. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met deze overeenkomst lijdt.