Priceless Cities: exclusieve aanbiedingen in wereldsteden

Geniet van talloze voordelen

 

  • Korting op sfeervolle etentjes bij de beste restaurants
  • Bijzondere privileges bij tophotels
  • Voorrang bij unieke culturele en sportieve uitstapjes

Haal het mooiste uit uw bestemming

Heeft u binnenkort een citytrip gepland? Met Priceless Cities geniet u als Bijenkorf Card-houder van diverse exclusieve aanbiedingen in wereldsteden zoals Parijs, Londen, Madrid of New York.

Hoe werkt Priceless Cities?

Gebruikmaken van de aanbiedingen is heel eenvoudig. U registreert zich eenmalig. Vervolgens profiteert u van alle aanbiedingen die speciaal voor Bijenkorf Card-houders geselecteerd zijn. Dus welke stad u ook bezoekt, kijk voortaan eerst even op www.priceless.com/nederland.

Vragen?

Meer informatie vindt u op www.priceless.com en in de Algemene Voorwaarden en FAQ van Priceless Cities. Voor vragen over Priceless Cities of de aanbiedingen kunt u een e-mail sturen naar benelux@priceless.com. Uw vraag wordt binnen drie werkdagen beantwoord. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de de Bijenkorf Card Servicedesk via het telefoonnummer op de achterzijde van uw creditcard.

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen via afspraken van Mastercard met korting gebruik maken van de dienstverlening van Priceless Cities. Priceless Cities is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Priceless Cities, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Priceless Cities. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Priceless Cities lijdt. ICS garandeert niet dat Priceless Cities voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.