Jet Airways vluchten geannuleerd

29 mei 2019

In april schrapte de Indiase vliegtuigmaatschappij Jet Airways vluchten. Op 21 mei is de vliegtuigmaatschappij failliet verklaard. Heeft u met uw ANWB Creditcard vliegtickets bij Jet Airways geboekt? Dan kunt u een betwistingsprocedure starten. Hiermee kunt u het geld dat u betaalde voor vliegtickets terughalen.

Onderneem de volgende stappen:

  1. Stuur een betwistingsformulier samen met een bewijsstuk van uw geannuleerde boeking bij Jet Airways, naar ICS. Hiermee kunnen wij de betwisting in behandeling nemen.
  2. Op het moment dat de betwisting aan alle voorwaarden voldoet, corrigeert ICS uw creditcard voor het transactiebedrag.

Stuur op tijd uw gegevens in

De maximale periode voor het in behandeling nemen van de betwisting is 120 dagen, gerekend vanaf de beoogde vluchtdatum. Wij ontvangen het betwistingsformulier en het bewijsstuk van Jet Airways (of een tussenpartij waarmee u de boeking heeft gedaan) graag zo spoedig mogelijk van u.

Nieuwsarchief: