Annulering vluchten WOW air en hoe te handelen

2 april 2019

WOW air heeft aangegeven dat alle vluchten van de vliegtuigmaatschappij zijn geannuleerd. Naar aanleiding hiervan kunnen Card-houders die hun ticket rechtstreeks bij WOW air hebben geboekt een betwistingsprocedure starten.

U kunt met een persoonlijk bewijsstuk (e-mail) van WOW air, waarin staat vermeld dat er geen redelijk alternatief geboden kan worden, een betwisting indienen. Op het moment dat de betwisting aan alle voorwaarden voldoet, corrigeert ICS uw creditcard voor het transactiebedrag.

De maximale periode voor het in behandeling nemen van de betwisting is 120 dagen vanaf de beoogde vluchtdatum, maar u dient de betwisting inclusief bijbehorende documenten zo spoedig mogelijk in te sturen. Hiermee bedoelen wij, zo spoedig mogelijk na de annuleringsbevestiging die u van WOW air ontvangt.

Wij ontvangen graag de bewijsstukken en het betwistingsformulier (geen producten ontvangen) van u om de betwisting zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

 

Nieuwsarchief: