Tanken met korting

Tanken met korting

  • Bij 700 tankstations in Nederland
  • Tot 5 cent korting op de pompprijs
  • Automatisch elk kwartaal uitgekeerd

Meld u aan voor tanken met korting

Korting op tanken in combinatie met ANWB Creditcard

Autorijden is al duur genoeg en daarom is het fijn dat u kunt besparen op uw brandstofkosten. ANWB heeft een aantrekkelijk tankprogramma waar u aan kunt deelnemen als u een ANWB Creditcard heeft. Hiermee profiteert u van korting op getankte brandstof (benzine of diesel) bij een groot aantal tankstations in Nederland.

De voordelen van ANWB Tanken met Ledenvoordeel

  • Exclusieve kortingen op de pompprijs: 5 cent per liter bij bemande en 3 cent per liter bij onbemande tankstations. Uitgezonderd de kortingsdagen waarop tankstations zelf al korting geven op de pompprijs.
  • Het gespaarde kortingsbedrag wordt ieder kwartaal uitbetaald
  • Korting bij 700 tankstations door heel Nederland

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding?

  1. Meld u gratis aan bij de ANWB voor deelname aan het tankprogramma.
  2. Kijk online of in de Onderweg app waar de deelnemende tankstations zich bevinden. Tank bij een van de 700 tankstations en betaal met de ANWB Creditcard.
  3. Op basis van uw betaling wordt de korting ten opzichte van de pompprijs berekend en bijgeschreven op uw kortingstegoed.
  4. Elk kwartaal wordt uw kortingstegoed door de ANWB automatisch op uw ANWB Creditcard gestort.
Actievoorwaarden

Klik hier voor de voorwaarden van het tankprogramma.

Vragen?

Voor vragen over het tankprogramma kunt u contact opnemen met het ANWB ledenservicecentrum via telefoonnummer 088 2692222.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de ANWB Creditcard Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen via het ANWB Tankprogramma met hun ANWB Creditcard korting ontvangen bij 700 tankstations in Nederland. ANWB is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van het ANWB Tankprogramma, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en ANWB. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is noch aansprakelijk voor eventuele schade voortvloeiend uit deze overeenkomst, noch over de inhoud of nakoming van deze overeenkomst.