Korting bij Wijnvoordeel

€ 12,50 korting bij Wijnvoordeel

 • Keuze uit meer dan 400 wijnen
 • Voordeligste prijzen
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 35,-

Log in voor de kortingscode

Wijnvoordeel is een webwinkel die gerenommeerde wijnen voor een spectaculair lage prijs aanbiedt. Al jaren genieten vele wijnliefhebbers van de fantastische wijnselectie. Wijnvoordeel heeft een groot assortiment met meer dan 400 wijnen uit alle toonaangevende wijngebieden.

Bestellen bij Wijnvoordeel is nu tijdelijk extra aantrekkelijk voor u als ICS Card-houder. U ontvangt € 12,50 korting bij besteding van minimaal €35,- aan de wijnen op Wijnvoordeel.nl.

Let op: de wijnen met een vaste lage prijs (te herkennen aan een groen spaarvarken) en cadeauartikelen zijn uitgesloten van deze actie.

Bestel nu met korting

Log in bij Mijn ICS, daar vindt u de kortingscode. De korting wordt online, na invoering van de code en met betaling van uw ICS Card automatisch verrekend.

Over Wijnvoordeel
Wijnvoordeel heeft maar één doel en dat is zorgen dat alle wijnliefhebbers in Nederland een heerlijk glas wijn kunnen drinken. Wijnvoordeel concentreert zich dan ook maar op één ding: absolute topwijnen aanbieden tegen lage prijzen. U heeft de keus uit een enorm assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Deze zijn afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Zowel wijn, Prosecco, Champagne als Port kunt u bij Wijnvoordeel bestellen voor zeer spectaculair lage prijzen.
Actievoorwaarden
 • De aanbieding is geldig vanaf 1 april tot en met 30 april 2019.
 • De aanbieding is exclusief voor kaarthouders en alleen geldig bij betaling met uw ICS Card.
 • De aanbieding is geldig op alle wijnen met uitzondering van vaste lage prijs- en cadeau-artikelen.
 • De korting wordt online, na invoering van de kortingscode en betaling met uw ICS Card automatisch verrekend.
 • U kunt gedurende de actieperiode eenmalig gebruik maken van de aanbieding.
 • De korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties en is niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor geld, andere producten en niet aanpasbaar.
 • Op reeds gekochte producten wordt geen restitutie verleend.
 • Wij behouden ons het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen.
Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Wijnvoordeel, via telefoon: 031-7702796. Wijnvoordeel is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. De klantenservice van Wijnvoordeel is ook te bereiken via e-mail: contact@wijnvoordeel.nl.

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Wijnvoordeel.nl. Wijnvoordeel.nl is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Wijnvoordeel.nl, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Wijnvoordeel.nl. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Wijnvoordeel.nl lijdt. ICS garandeert niet dat Wijnvoordeel.nl voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.