20% korting op Exentri wallets

Aanbieding Exentri wallets

 • 20% korting op stijlvolle mini-wallets
 • Compact en toch ruime opbergcapaciteit
 • Beveilig uw Card tegen ongewenst contactloos betalen

Log in voor kortingscode

Beveilig uw creditcards en bankpasjes

Bij Cardprotector.nl vindt u een grote collectie compacte wallets zoals de Exentri. De Exentri wallet is één van de best beoordeelde mini-wallets wereldwijd. Noors design, zeer compact, handig en net zo functioneel als een traditionele portemonnee. U schuift uw belangrijkste pasjes met één duimbeweging uit zonder deze te hoeven openen. Daarnaast zijn uw pasjes dankzij RFID blokkerende nylon beschermd tegen contactloos skimmen. Als ICS Card-houder profiteert u nu van 20% korting op de reguliere prijs.

Hoe maakt u gebruik van de korting?

Gebruikmaken van deze aanbieding is heel eenvoudig:

 1. Log in op Mijn ICS
 2. Ga naar de website van cardprotector.nl
 3. Bestel uw smart wallet en reken af met uw creditcard

Log in voor kortingscode

exentri wallet

Actievoorwaarden
 • De aanbieding is geldig t/m 31 december 2020.
 • De actie geldt alleen in de ICS Cardprotector Store en bij betaling met uw ICS Card.
 • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes en is niet inwisselbaar voor geld.
 • ICS Card-houders kunnen gedurende de actieperiode meerdere keren gebruik maken van de aanbieding. Er geldt een maximum bestelhoeveelheid per bestelling.
 • De aanbieding geldt niet voor reeds bestelde producten.
Over Cardprotector.nl

Cardprotector.nl is sinds 2009 een specialist in kleine handige portemonnees die uw pasjes beschermen tegen ongewenst contactloos skimmen. Alle mini wallets van Cardprotector.nl zijn verrassend klein van formaat, maar groot in opbergcapaciteit en moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Alleen de allerbeste mini wallets komen in de collectie van Cardprotector.nl.

Vragen?

Heeft u vragen over deze aanbieding? Neem dan contact op met de klantenservice van Cardprotector.nl via het contactformulier op de website.

Disclaimer

Kaarthouders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Cardprotector.nl. Cardprotector.nl is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Cardprotector.nl, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Cardprotector.nl. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Cardprotector.nl lijdt. ICS garandeert niet dat Cardprotector.nl voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.