40% korting op ESET Internet Security

ESET Internet Security

 • Legendarische Antivirus
 • Uw privacy beschermd
 • Veilig internetbankieren

Profiteer nu

Internetbeveiliging voor elke gelegenheid

Een goedwerkende en betrouwbare internetbeveiliging is een van de belangrijkste onderdelen voor uw online leven. Om veilig gebruik te maken van uw PC, heeft ESET Internet Security een aantal belangrijke functies die u daarbij kunnen helpen. Met ESET Internet Security kunt u onder andere veilig internetbankieren zonder zorgen, uw wachtwoorden opslaan en generen, uw thuisrouter testen op kwetsbaarheden, gemakkelijk uw licenties beheren én uw gestolen of verloren laptop terugvinden met Anti-Diefstal.

Als ICS Card-houder ontvangt u 40% korting op ESET Internet Security. Voor 1 jaar en 1 gebruiker betaalt u slechts € 23,99 in plaats van € 39,99.

Hoe werkt het?

ICS Card-houders kunnen de Eset Virusscanner met korting kopen via de speciale actiewebsite. Deze vindt u als u bent ingelogd op Mijn ICS.

Over ESET

ESET begon als pionier op het gebied van antivirus bescherming, door een bekroonde detectie software te creëren. Nu is het doel van ESET om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. ESET is hier om computers en apparaten te beschermen, maar ook om familiefotos, persoonlijke- of bedrijfsgegevens veilig te houden.

Vandaag de dag biedt ESET beveiligingsoplossingen in meer dan 200 landen aan bedrijven en consumenten om het meeste uit de digitale wereld te halen. ESET staat bekend om haar lage systeembelasting, gebruikersgemak en gratis service van lokale Nederlandstalige Customer Care team waar en wanneer u deze nodig heeft.

Actievoorwaarden
 • De aanbieding is geldig t/m 31 december 2020.
 • De aanbieding is geldig op ESET Internet Security.
 • De aanbieding is exclusief voor ICS Card-houders en alleen geldig bij betaling met een ICS Card.
 • De aanbieding is alleen geldig als wordt besteld via de speciale actiepagina.
 • De ICS Card-houder kan meerdere keren gebruik maken van de aanbieding in de actieperiode.
 • De korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties en is niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor geld, andere producten en niet aanpasbaar.
 • Op reeds gemaakte bestellingen wordt geen restitutie verleend.
 • Partijen behouden zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen.
Vragen?

Voor informatie over de aanbieding neem contact op met ESET Nederland via telefoonnummer 0184-647730, het contactformulier of per e-mail ondersteuning@eset.nl.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw Card.

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van ESET Nederland B.V.. ESET Nederland B.V. is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van ESET Nederland B.V., komt er een overeenkomst tot stand tussen u en ESET Nederland B.V.. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met ESET Nederland B.V. lijdt. ICS garandeert niet dat ESET Nederland B.V. voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.