Korting bij Claudia Sträter

Koop voor minimaal € 100,- en ontvang € 15,- korting

  • Stijlvolle damesmode
  • Kwaliteit, functionaliteit en uitstekende service
  • Bij 29 Claudia Sträter winkels in Nederland

Claudia Sträter is een toonaangevend Nederlands damesmodemerk dat internationale modetrends vertaalt naar een duidelijk herkenbaar handschrift; vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Ga langs in één van de 29 Claudia Sträter winkels in Nederland voor een persoonlijk advies.

De missie van Claudia Sträter is de kracht van vrouwen te ondersteunen en versterken. Dit is hét merk voor de zelfbewuste, gedreven vrouw. Dit is terug te zien in de gevarieerde collectie, waarmee u uw stijl en persoonlijkheid kunt onderstrepen. Ontdek nu de must haves van dit seizoen.

Wat is de aanbieding?

ICS Card-houders krijgen € 15,- korting bij besteding van minimaal € 100,- aan dameskleding in de eigen winkels van Claudia Sträter.

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding?

Geef in de winkel aan dat u gebruik wilt maken van de ICS-aanbieding. Wanneer u betaalt met uw ICS Card krijgt u € 15,- korting bij besteding vanaf € 100,-.

Actievoorwaarden
  • Deze actie is geldig t/m 1 oktober 2019.
  • De korting geldt alleen voor Card-houders bij betaling met een ICS Card.
  • De kortingsactie is eenmalig te verzilveren op een aankoop.
  • De korting geldt in de eigen Nederlandse fysieke winkels van Claudia Sträter (niet online).
  • De korting is niet geldig op reeds afgeprijsde items en geldt niet in combinatie met andere acties of kortingscodes en is niet inwisselbaar voor geld.
  • Op reeds gekochte kleding kan de korting achteraf niet meer verrekend worden. 
  • Gedurende de actieperiode kan men meerdere keren gebruik maken van de aanbieding.
Vragen?

Voor informatie over de aanbieding kunt u contact opnemen met Claudia Sträter via het contactformulier of bel met de Claudia Sträter ServiceDesk via 088 - 246 24 60.

Voor overige vragen kunt u terecht bij de ICS Servicedesk. Het telefoonnummer vindt u op de achterzijde van uw creditcard.

Disclaimer bij deze aanbieding

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Modehuizen Claudia Sträter B.V.. Modehuizen Claudia Sträter B.V. is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Modehuizen Claudia Sträter B.V., komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Modehuizen Claudia Sträter B.V.. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Modehuizen Claudia Sträter B.V. lijdt. ICS garandeert niet dat Modehuizen Claudia Sträter B.V. voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.